i wish i could stop growing
Home    Info    Ask    Submit
About: 
Hari ni tak dapat nak berPJ bagai sebab hari hujan, padang sekolah dah mcm kolam mancing ikan, maka kami bergroufie. Kaki selfie rupanya budak-budak ni. Habis cikgu ditolaknya pasal nak masuk frame. Haha. #Kapit

Hari ni tak dapat nak berPJ bagai sebab hari hujan, padang sekolah dah mcm kolam mancing ikan, maka kami bergroufie. Kaki selfie rupanya budak-budak ni. Habis cikgu ditolaknya pasal nak masuk frame. Haha. #Kapit

Berkumpul ramai-ramai, makan-makan. =D  #Kapit

Berkumpul ramai-ramai, makan-makan. =D #Kapit

Selesai sudah camping dua hari satu malam. Kejap sahaja tapi penatnya kalah waktu ikut camping lima hari waktu sekolah menengah dulu. Penat jaga budak, teriak dekat budak. Dont mess with them girls and boys. Budak lelaki takde dalam gambar sebab dah balik awal. Harharhar. #Kapit #RIMUP

Selesai sudah camping dua hari satu malam. Kejap sahaja tapi penatnya kalah waktu ikut camping lima hari waktu sekolah menengah dulu. Penat jaga budak, teriak dekat budak. Dont mess with them girls and boys. Budak lelaki takde dalam gambar sebab dah balik awal. Harharhar. #Kapit #RIMUP

Aktiviti hari ini. Daki Bukit Goram lagi dan lagi. Peace! #Kapit

Aktiviti hari ini. Daki Bukit Goram lagi dan lagi. Peace! #Kapit

Naik motor, pergi sekolah pakai @purdypetals …. Wehuuu~!

Naik motor, pergi sekolah pakai @purdypetals …. Wehuuu~!

Hello. Selpiaq tanpa muka, bosan punya pasal.

Hello. Selpiaq tanpa muka, bosan punya pasal.

It feels so good to sit side by side with siblings like this on Raya. 

Tahun lepas ramai yang balik beraya, aku yang sedih sesorang tak balik. Tahun ni pula ramai yang tak balik, aku pula gigih balik beraya. Hehehew.

It feels so good to sit side by side with siblings like this on Raya.

Tahun lepas ramai yang balik beraya, aku yang sedih sesorang tak balik. Tahun ni pula ramai yang tak balik, aku pula gigih balik beraya. Hehehew.

Since Miss @lanuk_randa decided to tag me, I guess I have to do it.
5 things in my bag.
1. Wallet, where I keep my money, etc. and pile of receipts. He he.
2. Smartphone, like, of course. Duh.
3. My 5 years old MP3 player.
4. Pixy compact powder.
5. Nyx lip cream. Yes. Two of them.
6. Keys.
Wait, that’s 6. Hurm. 

@fatinomar , I tag you. Hah!

Since Miss @lanuk_randa decided to tag me, I guess I have to do it.
5 things in my bag.
1. Wallet, where I keep my money, etc. and pile of receipts. He he.
2. Smartphone, like, of course. Duh.
3. My 5 years old MP3 player.
4. Pixy compact powder.
5. Nyx lip cream. Yes. Two of them.
6. Keys.
Wait, that’s 6. Hurm.

@fatinomar , I tag you. Hah!

Sementara tunggu flight pagi esok sesorang, saya pergi MPH, beli buku dan buat-buat baca buku. I know I’m weird liddat. heh.  (at Kuala Lumpur International Airport (KLIA2))

Sementara tunggu flight pagi esok sesorang, saya pergi MPH, beli buku dan buat-buat baca buku. I know I’m weird liddat. heh. (at Kuala Lumpur International Airport (KLIA2))

"I can see the sky. The birds are flying. Clouds are moving by. My heart is light."

I’m coming home. again. hee~.

#withyou #sky #MalaysiaAirlines #flyinghigh

"I can see the sky. The birds are flying. Clouds are moving by. My heart is light."

I’m coming home. again. hee~.

#withyou #sky #MalaysiaAirlines #flyinghigh

Meet my friend here in school. 5 years old Qaliesya from Kelate. Cara dia cakap campur gaul semua BM, Kelate dan Jaku Iban dengan pelat R. Cikgu Fawah, is what she called me. haha.

Meet my friend here in school. 5 years old Qaliesya from Kelate. Cara dia cakap campur gaul semua BM, Kelate dan Jaku Iban dengan pelat R. Cikgu Fawah, is what she called me. haha.

Even he is now taller,stronger and heavier than me, he will always be my little brother. haha. Happy 22nd Birthday Paeh!!

Even he is now taller,stronger and heavier than me, he will always be my little brother. haha. Happy 22nd Birthday Paeh!!

Here is another interesting fruit here in Kapit. Katanya, namanya, belimbing hutan. Rasa macam buah rambai tapi versi padat, kurang masam. Sumpah, kalau tak datang Sarawak ni memang aku takkan pernah kenal buahan pelik ni semua. heh.

Here is another interesting fruit here in Kapit. Katanya, namanya, belimbing hutan. Rasa macam buah rambai tapi versi padat, kurang masam. Sumpah, kalau tak datang Sarawak ni memang aku takkan pernah kenal buahan pelik ni semua. heh.

Couldnt sleep at all last night, end up doing this. Masih lagi raw sebenarnya tapi malas dah nak touch up sebab hanya gunakan Stabilo 12 Jumbo Colored Pencils. Honestly, this is a failure. muahahahaw. #drawing

Couldnt sleep at all last night, end up doing this. Masih lagi raw sebenarnya tapi malas dah nak touch up sebab hanya gunakan Stabilo 12 Jumbo Colored Pencils. Honestly, this is a failure. muahahahaw. #drawing

Setiap kali melangut dekat KLIA2, wajib jumpa Rohing. Kenal dari darjah 1, sama-sama lompat kelas, 17years of friendship, katanye laaa. It feels great to have friend like you mate. bwahaha. geli eh.

Setiap kali melangut dekat KLIA2, wajib jumpa Rohing. Kenal dari darjah 1, sama-sama lompat kelas, 17years of friendship, katanye laaa. It feels great to have friend like you mate. bwahaha. geli eh.

"Spin Madly On" theme by Margarette Bacani. Powered by Tumblr.