i wish i could stop growing
Home    Info    Ask    Submit
About: 
Another day and another outfit of the day. Rockin’ out my royal blue Geek dress from @wonderbutik with the same shawl and the same clutch from yesterday. haha. #wblovelies #ootd

Another day and another outfit of the day. Rockin’ out my royal blue Geek dress from @wonderbutik with the same shawl and the same clutch from yesterday. haha. #wblovelies #ootd

Honestly, I’m very bad at this but here we go.OHH.OHH.TEE.DEE. Shawl and top both from @poplookshop #poplook #ootd   (at Modvier, Bangsar)

Honestly, I’m very bad at this but here we go.OHH.OHH.TEE.DEE. Shawl and top both from @poplookshop #poplook #ootd (at Modvier, Bangsar)

Tutup shopping spree hari ini dengan Starbucks Frap Choc Chip + Pretzel’s Aunty Anne + Taste Butter’s Durian Puff. Esok misi akan disambung. hohe. #starbucks #adidas #letihss

Tutup shopping spree hari ini dengan Starbucks Frap Choc Chip + Pretzel’s Aunty Anne + Taste Butter’s Durian Puff. Esok misi akan disambung. hohe. #starbucks #adidas #letihss

Excited nak tunjuk Geek dress warna biru baru kat kakak. Tetiba dia kata”Weiiiii, sama dress dgn aku laaa.” Lepas tu bila tanya beli kat mana, masing-masing shoutout “WonderButik!”. Lol. Aku kat Sarawak, dia kat Klang pun masih tak boleh nak musnahkan minat hampir sama kitorang. p/s rupanya dia la yang habiskan stok geek dress warna hitam yg aku dambakan. cis. haha.@wonderbutik #wblovelies

Excited nak tunjuk Geek dress warna biru baru kat kakak. Tetiba dia kata”Weiiiii, sama dress dgn aku laaa.” Lepas tu bila tanya beli kat mana, masing-masing shoutout “WonderButik!”. Lol. Aku kat Sarawak, dia kat Klang pun masih tak boleh nak musnahkan minat hampir sama kitorang. p/s rupanya dia la yang habiskan stok geek dress warna hitam yg aku dambakan. cis. haha.@wonderbutik #wblovelies

There are actually two of them. But I can’t bring myself to show the other one because he just plainly weird. Depan tu Vanness, belakang tu Wasabi. Wasabi tu la yang pelik, mata sebelah terlukis serong. haha~.. #drawing #art #pakaipensilcuridrpbudak #lawakkampus

There are actually two of them. But I can’t bring myself to show the other one because he just plainly weird. Depan tu Vanness, belakang tu Wasabi. Wasabi tu la yang pelik, mata sebelah terlukis serong. haha~.. #drawing #art #pakaipensilcuridrpbudak #lawakkampus

The result after thinking very hard what am I gonna do for the whole day. Honestly, I can’t draw very well, I just can imitate slightly better than the others. #drawing #vanness #lawakkampus #art #pakaipensilcuridrpbudak #malasnakbuatshading

The result after thinking very hard what am I gonna do for the whole day. Honestly, I can’t draw very well, I just can imitate slightly better than the others. #drawing #vanness #lawakkampus #art #pakaipensilcuridrpbudak #malasnakbuatshading

7 days more till I’ll fly back home, again. Tapi tak home sangat pun, singgah KL je. Prinsip aku kat sini, cuti lebih 2 hari je mesti keluar dari Kapit, tak kisah kemana pun, kalau tak keluar nanti alergik. haha. #D-7 #MalaysiaAirlines  (at Sk Sungai Amang, Kapit.)

7 days more till I’ll fly back home, again. Tapi tak home sangat pun, singgah KL je. Prinsip aku kat sini, cuti lebih 2 hari je mesti keluar dari Kapit, tak kisah kemana pun, kalau tak keluar nanti alergik. haha. #D-7 #MalaysiaAirlines (at Sk Sungai Amang, Kapit.)

Sorry, but I kind of miss those moment. Draw, paint and college. #throwback #drawing #practice #2011 #momsfavorite

Sorry, but I kind of miss those moment. Draw, paint and college. #throwback #drawing #practice #2011 #momsfavorite

Sorry, but I kind of miss this moment. Draw, paint and college.

Sorry, but I kind of miss this moment. Draw, paint and college.

Orang lain happy bila baju kurung siap, aku happy bila jersi dah siap sebab ni la baju kerja harian. hik hak. #hanis #3 #kapit

Orang lain happy bila baju kurung siap, aku happy bila jersi dah siap sebab ni la baju kerja harian. hik hak. #hanis #3 #kapit

Cikgu lain happy bila dapat baju kurung, aku happy sebab dapat jersi sebab ni lah baju kerja harian. hik hak. #hanis #no3 #Kapit

Cikgu lain happy bila dapat baju kurung, aku happy sebab dapat jersi sebab ni lah baju kerja harian. hik hak. #hanis #no3 #Kapit

Wehuu~. All the way from Japan. Thanks Rohing, and Happy Birthday. hahaha.

Wehuu~. All the way from Japan. Thanks Rohing, and Happy Birthday. hahaha.

Boarding pass untuk satu hala perjalanan sahaja. Tipulah cikgu Semenanjung kerja Borneo kaya. Duit semua habis kat airline companies. sob sob. (at Sultan Ismail Petra Airport, Kota Bharu, Kelantan)

Boarding pass untuk satu hala perjalanan sahaja. Tipulah cikgu Semenanjung kerja Borneo kaya. Duit semua habis kat airline companies. sob sob. (at Sultan Ismail Petra Airport, Kota Bharu, Kelantan)

Penuhi segala craving sebelum balik ke Gua alKapitan. btw, bukak la ape pun franchise kat KB ni, mesti beratur panjang mcm Domino’s, Seoul Garden dgn Sushi King yg baru nak kenal bumi Kelate ni. #food #foodporn #dominos #pizza #nomnomnom

Penuhi segala craving sebelum balik ke Gua alKapitan. btw, bukak la ape pun franchise kat KB ni, mesti beratur panjang mcm Domino’s, Seoul Garden dgn Sushi King yg baru nak kenal bumi Kelate ni. #food #foodporn #dominos #pizza #nomnomnom

@poplookshop ‘s Ingrid for yesterday event.  peace~ . =D

@poplookshop ‘s Ingrid for yesterday event. peace~ . =D

"Spin Madly On" theme by Margarette Bacani. Powered by Tumblr.